Website laten maken

Hotel Torenzicht heeft door Bureau Feith haar website laten maken. Bureau Feith maakt websites voor veel hotels, restaurants en bed&breakfast. Voor deze ondernemingen is het belangrijk om een gebruiksvriendelijke website te hebben die passend is bij de sfeer die het bedrijf wilt uitdragen. Iedere website wordt om deze reden dan ook uniek ontworpen op basis van een aantal responsive normen. Door deze responsive normen is de website goed zichtbaar op zowel desktop, mobiel en tablet. Ook wordt er rekening gehouden met de vindbaarheid van de website in zoekmachines, een goede website moet natuurlijk wel vindbaar zijn voor de doelgroep!

Naast webdesign kan Bureau Feith je uiteraard ook helpen met zaken als logo- en huisstijlontwerp, tekstontwikkeling en SEO (Search Engine Optimalisatie). Alle websites worden gemaakt op basis van uw ideeën en wensen, waardoor alle websites maatwerk zijn.

Bureau Feith maakt websites door heel het land. Van Amsterdam tot aan Den Haag tot helemaal in Maastricht, geen plaats is te gek. Je kunt hun zeer uitgebreide portfolio bekijken op www.bureaufeith.nl en eventueel een vraag stellen via de live chat. Wilt u meteen een website laten maken? Een offerte aanvragen kan altijd en is tevens gratis.